2016 Zeytinli Rock Festivali

Balıkesir, ETKİNLİKLER, Konser

zeytinli-rock-2016

25 Ağustos – 25 Ağustos

  • Balıkesir

 

25-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali, müzikseverlere bu yıl da coşku dolu anlar yaşatacak.

2015 yılında 20 -23 Ağustos tarihleri arasında toplam 100.000’den fazla müzikseveri buluşturan, “tüm zamanların en iyi yerli kadrosu ve en kalabalık rock festivali” ünvanını alarak izleyici rekoru kırmayı başaran Zeytinli Rock Festivali, 2016 yılında uluslararası boyutta ses getirecek bir organizasyon olmaya hazırlanıyor.

Milyon Yapım tarafından organizasyonu yapılan “deniz, kum, güneş ve rock müzik” sloganı ile yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 25 – 28 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadeden Zeytinli Rock Festivali’ne yerli rock gruplarının yanısıra bu kez Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs’tan da amatör, profesyonel grupların ve izleyicilerin katılımı planlanıyor.

Milyon Yapım tarafından Akçay sahilinde Edremit Belediyesi ve Kralpop TV katkılarıyla gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali’ne bu yıl yine yoğun bir katılım bekleniyor.

Bir yanıt yazın

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.